contact

Contactformulier

Stuur ons je vragen, feedback, opmerkingen, ideeën en wijzigingen via dit contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@veelgoeds.org. Je kunt ons ook bellen op nummer +31 (0)6 - 375 60 148.

Vanwege wisselende werktijden zijn wij telefonisch niet continu bereikbaar. Je kunt wel altijd een boodschap inspreken. We reageren z.s.m. op je voicemail, mail of contactformulier.


naam

e-mailadres

onderwerp

tekst


Wie zijn wij?

Veel Goeds van de vrijeschool is een initiatief van:

Veel Goeds, educatieve projecten

initiatiefnemer Jany van Oudheusden

Reigerstraat 41

1223PB Hilversum

+31 (0)6 - 375 60 148

KvK-nummer: 57983186

Btw-nummer: NL001641622B30

Bank: NL46 TRIO 01976 30405

BIC: TRIONL2U

lesmateriaal delen inspireert

niet top-down maar bottom-up

met kwaliteit en actuele relevantie

duurzaamheid en open communicatie

een betekenisvolle bijdrage leveren
is mijn langgekoesterde droom

ik heb 21 jaar ervaring als passievol vrijeschoolleerkracht onderbouw

en zoek met Veel Goeds de balans

tussen werk & moederschap

ideaal & werkelijkheid

Onze vrijwilligers

Veel Goeds wordt gerund door onze vaste medewerker Jany van Oudheusden en een wisselend team van vrijwilligers en stagiaires.  Zij houden zich vooral bezig met het digitaliseren van papieren lesmateriaal, het naar bewerkbare Word documenten omzetten van pdf-jes en handgeschreven toneelstukken, het uitwerken van periode-voorbereidingen, het struinen naar moois op het internet en het inscannen van verhalen. Ook het vertalen van Engels- en Duitstalig lesmateriaal staat in onze planning!

Wil jij ook een handje helpen om onze verzameling te doen groeien? Dat kan! Zoals je begrijpt, hebben we voor Veel Goeds heel veel redigeerwerk klaarliggen, variërend van kleine taken tot grote klussen, eenvoudig tot heel uitdagend. We staan altijd open voor mensen met of zonder onderwijservaring, die een handje willen helpen! Ervaring is geen vereiste, alle bijdragen worden voor ze geplaatst worden eerst door ervaren leerkrachten gecheckt en geredigeerd en met onze samengevoegde computertechnische kennis komen we een heel eind. Heel fijn als je ons team komt versterken!

Het vrijwilligerswerk is digitaal en doe je thuis. Je kunt kiezen uit: werken met beeldmateriaal, periodes, kleuterspel, redigeren, scannen, sprokkelen of vertalen. Uiteraard krijg je als vrijwilliger inloggegevens voor Veel Goeds, overleg en ondersteuning naar wens en persoonlijke opbouwende feedback op je werk. Heb je interesse? Neem contact op via de mail: info@veelgoeds.org . We sturen je dan een overzicht met keuzetaken, met per taak de ingeschatte tijdsduur en benodigde vaardigheden. Naast deze nog te ontwikkelen content is er uiteraard ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën!

Visie, fondsen en donaties

Lees hier over onze motieven voor dit project, onze visie op vrijeschool onderwijs.

Hier vind je links die aan het vrijeschool onderwijs gerelateerd zijn.

Deze fondsen en sponsors hebben de website mogelijk gemaakt.

Je kunt ons ook ondersteunen door een donatie te doen.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Colofon

Deze site is ontwikkeld door Veel Goeds in samenwerking met:

Tekst & inhoud: Jany van Oudheusden

Huisstijl, grafische vormgeving en webdesign: Brouwer in Beeld, Utrecht (www.brouwerinbeeld.nl)

Foto homepage: Grietje Loof (www.neneh.nl)

Disclaimer

Deze website is door de medewerkers van Veel Goeds met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en samengesteld. De verstrekte informatie is puur informatief en kan op ieder moment zonder vooraankondiging worden aangepast of geactualiseerd. Bezoekers kunnen hier geen rechten aan ontlenen. Veel Goeds aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de content van deze website. Bezoekers dragen zelf verantwoording voor de keuze en het gebruik van de aangeboden informatie. De informatie is bedoeld om door de bezoeker als lesmateriaal te worden gebruikt in binnen het leerplan vallende onderwijssituaties. Het is niet toegestaan de informatie voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Meld een fout

Kom je een fout of onvolledigheid tegen op de website of in het lesmateriaal? Mis je een bepaalde tak in de boom of heb je een ander nuttig idee? Geef het door via het contactformulier hierboven! Alvast bedankt!

Veel Goeds van de vrijeschool, lesmateriaal om te delen