iets goeds delen


Je bent nu op de belangrijkste pagina van deze website! Het gaat ons om het met elkaar uitwisselen van lesmateriaal, en we hopen dat er nog héél véél goeds op deze website bij zal komen, doordat ook jij je eigen materiaal en ideeën wilt delen. Laat het niet in je kast liggen verstoffen! Zodat collega's en kinderen van jouw werk kunnen genieten en onze Veel Goeds verzameling kan blijven groeien, nog boeiender en veelzijdiger wordt en steeds meer keuze biedt. Iedereen kan onbeperkt lesmateriaal uploaden om te delen, ook niet-leden. Als jouw werk geplaatst is, kun je zien hoe vaak het al gedownload werd!

Spelregels van het delen

Wil je wel delen maar heb je geen tijd om je document te checken of hou je niet van spelregels? Geen punt, upload het dan zoals het is, dan doen wij dit voor je en duurt het misschien even voordat de bijgewerkte versie van jouw werk hier ten tonele verschijnt.

Wil je wel delen maar niet per stuk uploaden en stuur je het liever per mail? Dat kan natuurlijk ook! Stuur het dan als bijlage naar info@veelgoeds.org. Dat gaat sneller!

Wil je wel iets delen dat je op papier hebt, maar niet zelf scannen? Stuur dan een kopie op naar: Veel Goeds, Reigerstraat 41, 1223 PB Hilversum, Nederland. Dan digitaliseren onze vrijwilligers jouw werk. Of leen ons jouw mappen uit, als je ze toch een tijdje niet gebruikt. Wij struinen ze dan door en digitaliseren al het geschikte materiaal, als je wilt anoniem. Je kunt ons daarvoor bellen (tel 06 - 375 60 148) om een afspraak te maken.

Wil je wel delen maar aarzel je nog? Kijk dan eens onder op deze pagina!

Wil je meer weten over auteursrechten? Kijk dan bij de veel gestelde vragen hierover.

Document delen

naam

e-mailadres

titel van het document

bedoeld voor klas
Is het voor meerdere klassen geschikt? Kies er hier één en geef de rest door bij 'korte omschrijving'.

vak of activiteit

korte omschrijving

mijn favoriete voorleesboek voor deze klas

mijn favoriete liedje voor deze klas

inspirerend boek voor de leerkracht van deze klas

bestand


Ik wil wel delen, maar of ik ook durf...

Doen! Deze website is er voor jou! Voor gewone leerkrachten zoals jij, die hun dagelijkse werk wat willen verlichten en samenwerken zien zitten. Er ligt geen enkele drempel voor de deur. Dit is géén podium exclusief voor hotemetoten, en als auteur ben je beschermd tegen kritiek want je kunt anoniem delen en je hoeft geen verantwoording af te leggen. Leg de lat dus niet te hoog en schroom niet! Misschien vraag je je af...

Tip voor de meer ervaren deler

We bieden al ons lesmateriaal aan in hetzelfde lettertype, nl. ‘Calibri’ om te voorkomen dat het er op een andere computer vreemd uit ziet. Heel fijn als je jouw werk daar in aanlevert! Heb je teksten die eigenlijk beter tot hun recht komen in een ongebruikelijk lettertype, schrijf de naam van dit font dan in je document en evt. ook, hoe je aan dat font kan komen. Handig voor de gebruiker! Een zeer geschikt lettertype voor de eerste klas vinden wij bijvoorbeeld SchoolKX_New, dat je hier gratis kunt downloaden.


Bezig met uploaden...
Veel Goeds van de vrijeschool, lesmateriaal om te delen