wij bedanken deze fondsen en sponsors


Om de website zo toegankelijk mogelijk te houden, plaatsen we geen advertenties op de homepage van de site.

Hier vind je de organisaties die een financiële bijdrage hebben geleverd aan de opbouwfase:




Dat al het goede van de vrijeschool steeds meer kinderen mag bereiken

Veel Goeds is een kleine non-profit organisatie zonder winstoogmerk. Onze netto-inkomsten worden gebruikt om niet-commerciële sociaal maatschappelijke doeleinden te ondersteunen, en wel specifiek het vrijeschool onderwijs in alle Nederlandstalige landen. Naast de inkomsten en donaties van onze gemeenschap van betalende leden zijn de wezenlijke financiële bijdragen van fondsen en sponsors voor ons van fundamenteel belang!


We willen deze organisaties dan ook van harte bedanken en in het zonnetje zetten. Of het nou gaat om de technische realisatie, onderhoud en hosting van deze website, het uitbreiden van het lesmateriaal en de redactie werkzaamheden, het netwerken of de presentatie... dankzij jullie genereuze gebaar is het allemaal mogelijk geworden!

Ondersteuning is zeer welkom!

Wij zijn niet gericht op meer winst dan nodig om het project ook op de lange termijn draaiende te kunnen houden en te doen groeien in vruchtbare richtingen. We hopen dat dit initiatief velen een waardevolle handreiking biedt en al het goede van het vrijeschool onderwijs steeds meer kinderen zal bereiken.

Incidentele en structurele ondersteuning van organisaties en bedrijven die culturele en sociaal maatschappelijke initiatieven stimuleren en enthousiast zijn over dit project, is dan ook meer dan welkom! Voor informatie over subsidies en sponsoring kun je contact opnemen via het contactformulier, per e-mail (info@veelgoeds.org) of telefonisch: +31 (0)6 - 375 60 148.


Veel Goeds van de vrijeschool, lesmateriaal om te delen