de Veel Goeds workshop


De website van Veel Goeds is zo eenvoudig mogelijk van opzet. Toch is uploaden en downloaden misschien nog niet voor iedereen gesneden koek. Het kan fijn zijn om samen een keertje te oefenen om snel geschikt materiaal te zoeken, dat meteen voor jouw klas te bewerken en je eigen goede vondsten in een handomdraai met al je collega’s in Nederland en België te delen.

Wil je samen met jouw team de technieken goed onder de knie krijgen en al je vragen persoonlijk kunnen stellen, nodig ons dan uit voor een workshop op school. We bespreken en oefenen alle handelingen en gaan daarna met jullie aan de slag om lesmateriaal te delen, een gezocht advertentie te plaatsen en natuurlijk nieuw lesmateriaal te zoeken, te downloaden en geschikt te maken voor jouw lessen in jouw klas. Zodat je er meteen iets aan hebt! Alle deelnemers ontvangen een manual met heldere tekst & uitleg.

Kosten en opzet

De workshop duurt een kleine 2 uur. Voor de workshop hebben we een beamer en projectiescherm nodig, en voor de cursisten per tweetal een computer, laptop of tablet met internetverbinding, eventueel in verschillende lokalen. We vragen de cursisten vooraf lid te worden en een USB stick mee te nemen, met daarop wat mooi lesmateriaal dat je geschikt wilt gaan maken om te delen, en genoeg lege ruimte voor iets nieuws. Prijs in overleg, afhankelijk van groepsgrootte en reisafstand.

Aanmelden voor de workshop

naam school

plaats

contactpersoon

e-mailadres

telefoonnummer

bereikbaar op welke dagen?

opmerkingenOf bel naar Veel Goeds: +31 (0)6 - 375 60 148

Veel Goeds van de vrijeschool, lesmateriaal om te delen